Configurare control parental

(O recenzie client)
Configurare control parental

Ce este controlul parental?

Controlul parental garantează menținerea copiilor în siguranță atunci când utilizează telefonul sau tableta. Prin controlul parental puteți restricționa anumite aplicații sau acțiuni (ex: achiziții în aplicații Google) pe care copilul le poate instala sau realiza. De asemenea, se poate limita și timpul petrecut pe telefon/tabletă în fiecare zi!

Ce implică serviciul nostru de configurare control parental?

Serviciul nostru de configurare control parental va însemna configurarea telefonului sau tabletei copilului cu gestionarea permisiunilor doar de către părinte. În fapt, fiecare instalare de aplicație, dezinstalare de aplicație, plată realizată în aplicații se va putea aproba doar prin acordul părintelui. De asemenea, se poate realiza și limitarea accesului pe o anumită perioadă la folosirea telefonului/tabletei sau a unei aplicații.

Contactează-ne pentru acest serviciu!

Costul serviciului:

100,00 lei

Strada Unirea Principatelor, nr. 2 Focsani, Vrancea 620006
luni, marți, miercuri, joi, vineri07:00 – 17:00
sâmbătă09:00 – 14:00
+40785709027
+40744761451

Întrebări frecvente

Costul acestui serviciu are ca preț de start suma de 100 lei, iar acesta poate crește în funcție de complexitatea situției și timpul efectuării.
Pentru a fi siguri că realizăm corect operațiunile și că utilizatorul (copilul) nu mai are alte conturi sincronizate, se va face un reset total al telefonului, cu salvarea datelor existente deja pe acesta (ex: fotografii, contacte, videoclipuri).
Această operațiune durează în medie 1-2 ore. Pe tot parcursul operațiunii va fi necesară prezența părintelui!

1 recenzie pentru Configurare control parental

  1. Avatar of Ionut

    Ionut

    Super. Multumesx!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.